INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ : Fragments “ARQUELOGIA D´UN CLIXÉ”

Invitacion-PostalEn aquesta exposició trobareu un Fragment que constitueix la part final del procés creatiu del Projecte “Arqueologia d’un Clixé. Memòria visual i emocional d’Igualada” com part de la recerca de la Marilú Martínez-Ruiz artista & directora de ENZILA Gràfica Experimental, la Maria Santfores Salla i del col·laborador Roger Ribera. Després de recuperar unes antigues plaques clixés tipogràfiques, s’han transformat  en els Clixés de memòria a la nostra ciutat, projecte que fou guardonat amb el premi igual´ART 2014 com a millor projecte d’Arts Visuals.

En Aquesta ocasió la Marilú ens mostra la seva interpretació a través del gravat. Ha seleccionat tan sols un petit fragment del seu art gràfic, 7 gravats intervinguts…

Per esbrinar més hauràs de visitar el inQuiet
Carrer de la Torre 36. Igualada, CT, 08700 Catalunya. Spain

L’exposició s’inaugura dimecres 11 de Novembre i la podreu veure fins dimecres 25 de Novembre.

Us esperem inQuiet &  ENZILA gràfica experimental.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Invitacion-PostalEn esta exposición encontraréis un Fragmento que constituye la parte final del proceso creativo del Proyecte “Arqueología de un Cliché. Memoria visual y emocional de Igualada” como parte de la investigación de la Marilú Martínez-Ruiz artista & directora de ENZILA Gráfica Experimental, Maria Santfores Salla y del colaborador Roger Ribera. Después de recuperar unas antiguas placas clichés tipográficas, se han transformado en los Clichés de memoria a nuestra ciudad, proyecto que fue galardonado con el premio igual´ARTE 2014 como mejor proyecto de Artes Visuales.

En Esta ocasión la Marilú nos muestra su interpretación a través del grabado. Ha seleccionado tan sólo un pequeño fragmento de su arte gráfico, 7 grabados intervenidos…

Para averiguar más tendrás que visitar el inQuiet
Calle de la Torre 36. Igualada, CP, 08700 Cataluña. Spain

La exposición se inaugura miércoles 11 de Noviembre y la podréis ver hasta miércoles 25 de Noviembre.

Os esperamos inQuiet &  ENZILA gráfica experimental.

 

Artenzila